Feel Better Fitness - 14 Dagen Proberen

Eat, Move & Feel Better


"14 dagen persoonlijke aandacht, training, voeding & kennis."

Probeer het 14 Dagen uit - zonder risico

Dit 14 Dagen Proefpakket is speciaal voor jou als je ambitieus bent om fitter & energieker te worden en om strakker en lekkerder in je vel te raken - zonder saaie fitnessrondjes of dodelijke diëten.

Dit programma biedt ik je zo risicoloos mogelijk aan. Probeer het 14 dagen uit en als je het je geld niet waard vindt, is het ook prima. Ik doe niet aan contracten en je zit nooit maandenlang aan mij vast.

Je leert hoe je effectief traint, zodat je snel vooruitgang ziet in kracht, conditie en in je energieniveau. Met krachttraining ‘shape’ je je lichaam en je stimuleert de vetverbranding van je lichaam in rust.

Je leert op een plezierige manier (flexibel) eten, zodat je nog steeds je favo voedsel kunt eten terwijl je afvalt. Flexibiliteit voorkomt schuldgevoelens - en hierdoor hoef je nooit meer te diëten of apart te eten van je gezin. Je zet alles wat je eet en drinkt in een online app, waardoor je kunt zien hoe het voedsel dat jij eet je lichaam beïnvloedt. Daar vul je ieder weekend een feedbackformulier over in. Ik kan van afstand meekijken en geef iedere dinsdagmiddag een beoordeling over jouw feedback en je voedingsdagboek.

En niet alleen dat, ook kan ik resultaten garanderen.

Zo niet, stort ik iedere euro terug als je het gevoel hebt dat je niet vooruit bent gegaan in gewicht, hoe je je voelt of hoe je eruit ziet na de 14 dagen - zonder moeilijk gedoe of vragen.

Wat zit in het 14 dagen proefpakket?(eenmalig €28,00)

In dit pakket zitten de volgende voordelen:

 • 1 personal training sessie waarin je de basis leert kennen
 • Ongelimiteerde toegang tot mijn groepslessen
 • Voedingscursus via e-mail, het handboek '​Voeding Snelle Start' en mijn wekelijkse food-feedback waarin ik feedback geef op je voedingsdagboek
 • Toegang tot de 'alleen-voor-leden' Facebookgroep, waarin je ook al je vragen kunt stellen
 • Een stok achter de deur die je aanmoedigt om iedere week te komen sporten

Dit leidt tot:

Stap-voor-stap vooruitgang - zodat je gemotiveerd blijft om door te gaan, omdat je voelt dat het je vooruit helpt.

Meer energie & vetverbranding - waardoor je kleding beter gaat zitten en je je zelfverzekerder voelt

Blijvend en meetbaar resultaat - niet alleen lekkerder in je vel, ook verlies je de centimeters en kilo's.


Wanneer is dit 14-dagen proefpakket geschikt voor jou?


Hoe goed ik ook mijn best doe, ik kan maar een handjevol mensen tegelijkertijd effectief trainen, dus ik doe vooraf mijn best om te zorgen dat wij een goede match zijn voordat je jouw avontuur begint.

Dit proefpakket is voor jou als:

 • Je blijvende resultaten zoekt in vetpercentage, gewicht en hoe je er uit ziet (naakt)
 • Je graag persoonlijke aandacht wilt en niet houdt van pottenkijkers
 • Je als een kip zonder kop (plan) rondloopt en geen idee hebt wat je aan het doen bent
 • Thuis niet kunnen sporten door motivatiegebrek óf de sportschool saai vinden
 • Klaar om de diëten aan de kant te gooien en een échte verandering te ondergaan
 • Je bezig wilt zijn met hoe je eruit ziet en hoe je je voelt in plaats van het nummer op de weegschaal
 • Je 100% gemotiveerd bent om je lichaam, mindset en leven te veranderen
 • Je begrijpt dat hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter de kwaliteit van je leven is.

Wat jij nodig hebt, is hulp en steun van iemand die weet wat hij doet, dit al met veel andere mensen zoals jij heeft gedaan en iemand die verantwoordelijk gehouden kan worden als je gewenste resultaat niet wordt bereikt.

Nogmaals de voordelen van het 14-dagen proefpakket op een rijtje:

 • Risicoloos proberen. Als je het tijdens het programma niets vindt, even goede vrienden. Ik stort iedere euro netjes terug.
 •  1 Personal training & ongelimiteerde groepslessen. Probeer het zo vaak uit als je wilt deze 14 dagen. Iedere les is gebaseerd op fun, afwisseling en altijd op eigen niveau te doen.
 •  Voedingsbegeleiding & Stel al je vragen via e-mail. Je vult je voeding in via een app (ik kan meekijken vanuit mijn luie stoel) en je vult wekelijks een voeding-feedbackformulier in, waarna je van mij ook feedback ontvangt. Ook ontvang je een boodschappenlijstje, 5 voeding-supertips en een voedingscursus (email)

Wat zeggen mijn klanten?

"Goede motivering (fysiek en mentaal) en top begeleiding"

Zoals de meesten wilde ik fitter worden, de extra kilo’s kwijt raken en mij beter voelen. Na veel geprobeerd te hebben toch maar op zoek gegaan naar een coach. Bij Sven van Feel Better Fitness terecht gekomen en na een goed en confronterend gesprek zijn wij aan de slag gegaan. Sven legt makkelijk uit. Goede motivering (fysiek en mentaal) en top begeleiding. Een heuse aanrader! Ik ben 10 kilo afgevallen.

CHARREL KIKKERT

"Na een uur sporten voelde ik mij dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie!"

Ik ben tevreden over Feel Better Fitness! Ik heb van alles geleerd over gezond eten en sporten. Het is leuk en Sven staat open voor suggesties. Na een uur sporten voelde ik mij dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie! Nu mis ik het als ik een dag sporten heb gemist. Mijn beste resultaat was dat ik een jaar geleden maar 2 uur per dag kon skiën en een jaar later gewoon elke dag van 9 tot 4, een week lang. So.. I do Feel Better!

SARAH WISMEIJER

Start Vandaag Nog je 14 dagen!

100% Geen Resultaat Geld Terug Garantie

Nog niet zeker? Je bent beschermt door mijn 100% Geen Resultaat Garantie. Als je binnen 14 dagen niet het gevoel hebt dat ik je kan helpen, dat je vooruit bent gegaan qua hoe je je voelt of hoe je eruit ziet na de 14 dagen - stort ik iedere euro terug. Zonder moeilijk gedoe of vragen.


Meestgestelde vragen

Is dit 1-op-1 personal training? 

Zijn de (personal) trainingen op flexibele tijden?

Is er een bepaalde startdatum?

Ik heb totaal geen ervaring met fitness. Is dat erg?

Wat is de investering voor de abonnementen na dit proefpakket?

Wat als ik het niets vindt?

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Start Vandaag Nog Je 14 dagen!

Andere vragen?

Mail mij dan gerust op sven@feelbetterfitness.nl of stuur een persoonlijk bericht op Facebook (HIER)