Waarom ik jou kan helpen

De wereld waarin ik leef, is niet de wereld waarin jij leeft en andersom – op elk gebied dan ook. De kansen die jij ziet, zijn niet de kansen die ik zie. Jij kunt naar een auto kijken en de verfijnde details, techniek en design waarnemen, ik zie slechts een doos op vier wielen. Er zijn mensen die 22 mensen achter een balletje zien hollen, ik zie een tactische voetbalwedstrijd met eindeloze mogelijkheden. Misschien zie jij kansen die anderen niet zien. En misschien zien anderen oplossingen die jij niet ziet. Uiteindelijk zie je dingen door onze eigen lens heen, ons eigen perspectief.

Afvallen

Als er iets kapot is (technisch), ga ik naar mijn vader. We kijken allebei naar twee dingen: er zit een barst in mijn rechter achterlicht en één van mijn trainingsattributen is kapot. Ik zie problemen, hij ziet oplossingen. Heb je weleens dat een klein dingetje je niet lukt, maar zodra je dit doorgeeft aan je buurman, het binnen no-time gelukt is? Dat heb ik nou met mijn vader.

Perspective-boat-land

Als jij bij mij komt met een ‘probleem’ omtrent je fitness of lichaam, kan het zijn dat jij problemen ziet – je ziet door de bomen het bos niet meer. De fitnessinformatie tegenwoordig is tegenstrijdig en je weet niet waar je goed aan doet. We kijken allebei naar je lichaamsmetingen, je ervaringen, je lichaam, je doelen, je uitvoering van oefeningen enzovoorts. Door mijn ervaring zie ik andere dingen dan jij. Ik zie oplossingen. Jij betaalt mij niet voor trainingen, voor deze blog, voor informatie, voor een schouderklopje, voor voedingsadvies – jij betaalt mij alleen voor de oplossingen die ik in jou zie.

Wat ik zie in jou, kan radicaal verschillen met wat jij in jezelf ziet. Ik zie in ieder mens een kans om zijn of haar leven voorgoed te veranderen in termen van fitheid, gewicht- en omvang, energielevels, zelfvertrouwen, houding en uitstraling. Dat is waar Feel Better Fitness voor staat. Iedereen wilt zich beter voelen, no matter what you do, who you are, where you are in life, where you want to go.

images

Ik wil zien wat jij ziet

Er zijn zoveel potentiële mogelijkheden en kansen als we zien hoe mooi iets KAN zijn. Dit is een verandering van jouw perspectief: wil je afvallen, er beter uitzien, energie voor tien hebben en zelfverzekerder zijn dan ooit, dan moet je van binnen naar buiten veranderen. Je moet eerst iets anders zien, voordat je je daarna kunt gedragen. Je acties worden dus bepaald door wat jij ziet.

Vraag

Wat is er mogelijk (stel je eens voor..) aan kansen en mogelijkheden als jij iets anders kan zien dan je nu doet?

 

Look for a Great Perhaps,

Sven Maarschalk
Personal Trainer & Vetverbrandingsexpert

Comments

comments