LinkedinHey! Ik ben Sven, gecertificeerd personal trainer en eigenaar van Feel Better Fitness. Met mijn bedrijf help ik gemotiveerde mensen als jij die overspoeld worden met de vele diëten, ‘goedbedoelde’ adviezen van anderen en de maaltijdvervangende shakes en repen (ugh) – en begeleiding willen bij afvallen, er beter willen uitzien en je daardoor goed voelen.

Door een stok achter de deur te zijn en jou simpele principes van flexibel diëten, vetverbranding en krachttraining aan te leren, hoef je niet meer apart te eten van je gezin, je te verschuilen tijdens een verjaardag of leven op slablaadjes en nootjes. Genieten van je favoriete eten. En dat terwijl je slanker, gezonder, sterker, energieker en slimmer wordt zonder de vreetbuien en continue honger.

Zonder strakke voedingsschema’s.

Of bergen spinazie en broccoli met kip en rijst.

Of urenlange saaie cardiosessies of altijd hetzelfde sportschoolrondje.

Zolang jij de juiste hoeveelheid voedsel eet (voor jou) en dat consistent doet, heeft je lichaam geen keuze dan vet te verbranden. Mix dat met krachttraining en je hebt een prachtig resultaat.

Mijn verhaal

Ik begon Feel Better Fitness in 2014, maar nog niet zo lang daarvoor was ikzelf aan de magere kant, onzeker, besluiteloos en wat verlegen. Lag vaak in strijd met mijzelf en anderen: had frustraties, mijn ouders lagen in scheiding en ik ging met mensen om die mij niet verder hielpen in het leven, maar juist tegenwerkten.

Tijdens mijn sportopleiding ontdekte ik fitness en ik wist dat dit ‘het’ was. Dacht ook dat dit het antwoord was op mijn frustraties. Ik begon veel over training, voeding en verbranding te lezen en hoppa: een verslaving was geboren. Echter had ik in het begin geen flauw idee hoe ik mij moest gedragen, eten en trainen. Het ging een tijdje goed, maar kwam op een bepaald moment niet meer verder. Die worsteling en frustratie gaf ik de schuld aan alles behalve mijzelf: mijn genen, mijn trainingsmaatje die ‘opeens’ geen zin meer had en ik zou mijn fietsband nog de schuld geven dat hij lek was.

Mentaal en fysiek werd ik sterker, zeker na de scheiding van mijn ouders. Ik zag in wat er mogelijk was, in plaats van wat er niet mogelijk was. Ik las veel boeken over zelfontwikkeling en fitness en begon innerlijk te groeien. Wat mij vooral trok, was het psychologische gedeelte van training en voeding: je hebt alle info tot je beschikking, toch lukt het je niet.

Ik zag steeds beter in wat mijn doelgroep nodig had om effectief vet te verbranden: de basis. Het is niet alleen training en voeding – als het zo simpel was, zaten we als maatschappij niet met dit overgewicht probleem. Het is ook mentaal en psychologisch. Ik specialiseerde me op het gebied van vetverbranding en afvallen: een probleem waar veel mensen gefrustreerd van raken als ze in de spiegel kijken. Wat ik op mijn opleiding leerde, paste ik in de praktijk toe bij verschillende mensen die moeite hadden met afvallen.

Dus.. Waarom zou je naar mij moeten luisteren?

De wereld is nog nooit zó dik, ziek en depressief geweest als op dit moment en er fb-over-svenmoet IETS gebeuren. Ik wil jou inspireren om gezonde, verstandige veranderingen te maken in je levensstijl in plaats van de snelle oplossingen als maaltijdvervangende shakes en diëten die complete voedingsgroepen uitbannen.

Zodra jij die grenzen gaat opzoeken van wat mogelijk is, verandert je lichaam, gedachten en je leven. Dat is waar deze website en dit bedrijf over gaat: jou helpen iedere dag 1% beter te worden.

Look for a great perhaps,

Sven

PS. Sommige mensen delen (liever) alleen hun positieve kant van het leven en dat is oké. Ik deel ook mijn worstelingen. Ik wil dit met je delen zodat je kunt zien dat iedereen worstelt met obstakels en problemen. Hoort bij het leven. Waar je echt invloed op hebt, is hoe je met problemen om gaat.

Don’t ask for life to get easier..

..pay the price to get stronger