FITBURN AANBEVELINGEN


Hieronder enkele aanbevelingen voor trainingsmateriaal dat je thuis kunt gebruiken en makkelijk kunt opbergen. De hometrainer in je woon- of slaapkamer is verleden tijd, simpele principes van kracht- en conditietraining is in. Open kaart: ik verdien niets met de aanbeveling van deze producten, wel gebruik ik ze zelf en ben ik tevreden klant bij deze bedrijven.


Hier mijn aanbevelingen:

1

Kettlebells (€10-40)

Met een kettlebell (4/8/12/16 kg) train je kracht, uithoudingsvermogen, houding en balans. Het is een geweldige total body workout met een bewezen geschiedenis van de goede resultaten. Eenvoudig maar zeer effectief. Of u nu wilt afvallen, spieren wil kweken, de conditie of kracht wil verbeteren; trainen met een kettlebell kan u helpen al deze fitness doelen te behalen. Begin met 8 kg en 12 kg en ga pas naar 16 kg als je gevorderd bent.

2

TRX suspension trainer (€30-50)

Deze suspension trainer hang je aan een schommel buiten of in je deur binnenshuis (met een deuranker). Ideaal om je armen, rug, buik en beenspieren te trainen en ontwikkelt balans, flexibiliteit en core stabiliteit tegelijkertijd. Met de TRX bepaal je zelf de intensiteit van het trainen door simpelweg je lichaamspositie aan te passen.

3

Elastieken banden (€13)

Met elastieken banden kun je een hoop extra oefeningen doen. De banden zijn een ideaal en goedkoop trainingsmiddel voor weerstandstraining, krachttraining, core-training en coördinatie. Ze kunnen overal gebruikt worden - thuis, in de praktijk, sportschool of wanneer je op reis bent.

4

Springtouw (€6)

Houdt het simpel met dit goedkope, maar goede nylon springtouw. Touwtjespringen is één van de meest simpele en effectieve manier om calorieën te verbranden. Je werkt niet alleen aan calorieverbranding maar ook aan je coördinatie, uithoudingsvermogen, timing, balans, snelheid, kracht en explosiviteit.


Supplementen


Supplementen zijn in fitness- en voedingsland het laatste station waar je langskomt. Als je een gevarieerd voedingspatroon hebt, heb je ze waarschijnlijk niet eens nodig. Alleen geldt dat niet voor 95% van Nederland en kans dat jij daar ook bij zit. Open kaart: ik verdien niets met de aanbeveling van deze producten, wel gebruik ik ze zelf en ben ik tevreden klant bij deze bedrijven.


Hier mijn aanbevelingen:

1

Visolie (€32)

Visolie bevat bestanddelen die zorgen voor een verminderde vetopslag in vetcellen en bevordert hierdoor vetverbranding in de cellen. Niet alleen dat, ook is het een superfood voor je huid, haar, brein, gewrichten en zelfs je geluksgevoel (aanmaak van gelukshormoon serotonine stijgt). Link: klik hier.

2

Multivitaminen (€4,90)

Een goede multi vult eventuele tekorten (vitaminen, mineralen) aan waar nodig is. Het geeft je de garantie dat je alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. 

Link: klik hier.

3

Magnesium (€25)

Neem magnesium voor optimaal functioneren van je zenuwstelsel, geheugen, aanmaak nieuwe cellen en is een soort 'superfood' tegen vermoeidheid en voor de stofwisseling.

Link: klik hier.

4

Vitamine D (€16)

Goed voor het immuunsysteem, opname van calcium en fosfor uit voeding en sterke botten (ook gebit).

Link: klik hier.

5

Gras gevoederd Whey proteïne (€42,50)

Goed voor het spierherstel na een zware training. Uit traditionele whey producten krijg je ook de pesticiden en antibiotica binnen van koeien. De eiwitten van deze koeien zijn gras gevoederd en zijn vele malen gezonder.

Link: klik hier.

© Feel Better Fitness

Feedback formulier MFP

Ontvang het feedback formulier iedere zaterdag. Vul 'm in voor maandag 23.59 uur. Feedback krijg je iedere dinsdag. LET OP: je krijgt geen 'bevestigingsmail' hierna.

Je kunt altijd uitschrijven van de feedback onderaan iedere e-mail. Powered by ConvertKit

100% Gratis: 'Voeding Snelle Start'

5 Snelle voedingsregels waarmee je 2 kilo kunt kwijtraken in de komende 28 dagen

Vul hierboven je e-mailadres in en ik stuur 'm naar je e-mail inbox Powered by ConvertKit

Tussendoortjes- en Maaltijdideeën

Verse ideeën voor tussendoortjes en ontbijt, lunch en diner incl. voorbeelden.

Je kunt altijd uitschrijven wanneer jij dat wilt. Powered by ConvertKit

Boodschappenlijstje Essentials

Een simpel boodschappenlijstje met de essentiële voedingsmiddelen die je helpen fitter, strakker en energieker te worden.

Je kunt altijd uitschrijven wanneer jij dat wilt. Powered by ConvertKit