14 Dagen Proefpakket - Forest Fit

"Dit proefpakket helpt je weer op weg als je een nieuwe uitdaging zoekt of de sportschool zat bent en fitter/strakker/sterker wilt worden"

Probeer het 14 Dagen uit - zonder risico

Dit 14 Dagen Proefpakket is speciaal voor jou als je ambitieus bent om fitter & energieker te worden en om strakker en lekkerder in je vel te raken - zonder saaie fitnessrondjes of dodelijke diëten.

Dit programma biedt ik je zo risicoloos mogelijk aan. Probeer het 14 dagen uit en als je het je geld niet waard vindt, is het ook prima. Ik doe niet aan contracten en je zit nooit maandenlang aan mij vast.

Je leert hoe je effectief traint, zodat je snel vooruitgang ziet in kracht, conditie en in je energieniveau. Met krachttraining ‘shape’ je je lichaam en je stimuleert de vetverbranding van je lichaam in rust.

Je leert op een plezierige manier (flexibel) eten, zodat je nog steeds je favo voedsel kunt eten terwijl je afvalt. Flexibiliteit voorkomt schuldgevoelens - en hierdoor hoef je nooit meer te diëten of apart te eten van je gezin. Je zet alles wat je eet en drinkt in een online app, waardoor je kunt zien hoe het voedsel dat jij eet je lichaam beïnvloedt. Daar vul je ieder weekend een feedbackformulier over in. Ik kan van afstand meekijken en geef iedere dinsdagmiddag een beoordeling over jouw feedback en je voedingsdagboek.

En niet alleen dat, ook kan ik resultaten garanderen.

Zo niet, stort ik iedere euro terug als je het gevoel hebt dat je niet vooruit bent gegaan in gewicht, hoe je je voelt of hoe je eruit ziet na de 14 dagen - zonder moeilijk gedoe of vragen.

"Dit proefpakket helpt je weer op weg als je een nieuwe uitdaging zoekt of de sportschool zat bent en fitter/strakker/sterker wilt worden"

De groepslessen zijn een hoge intensiteit interval training bootcamp speciaal ontworpen om meer vet te verbranden en resultaat te boeken. De focus ligt op oefeningen technisch goed uitvoeren, zodat je sterker en atletischer wordt.

Elke training is een unieke training waardoor je steeds een andere uitdaging tegenkomt. Bereid je voor om te zweten terwijl je bezig bent met kettlebells, touwen, TRX en overige gewichten.

Dit is geen lange, saaie cardiosessie of de hele les met gewichten slepen, wel het systematisch afwisselen tussen kracht en cardio voor een vetverbrandend effect waar je meer energie en focus van krijgt.

Bekijk hier het lesrooster

Dit kun jij verwachten:

Meer vetverbranding


Door de afwisseling tussen krachttraining en cardio met korte rustpauzes (HIIT) verbrandt je meer vet

Meer energie en zelfvertrouwen


Hierdoor slaap je beter, ervaar je minder stress onder dezelfde omstandigheden en krijg je meer energie

Stok achter de deur & community


Voor iedere les schrijf jij je in en weet ik dat je komt sporten. Zo heb je een stok achter de deur.

Hoe meld je je aan voor het proefpakket?

1

Meld je hieronder aan via de link


2

Ik neem contact met je op


Telefonisch of via Whatsapp/SMS.

3

Let's rock & Roll


Aan de slag dan maar hè?

Wat is de investering?


Dit kickstart programma heb ik speciaal ontwikkelt voor mensen die nog onbekend zijn met mijn aanpak & als je ambitieus bent om fitter & energieker te worden en om strakker en lekkerder in je vel te raken - zonder de doodsaaie fitnessrondjes of eeuwigdurende diëten.

Dit proefpakket is 100% risicoloos. Ik doe niet aan contracten en je zit nooit maandenlang aan mij vast. Het proefpakket is zoals eerder vermeld eenmalig €14.

In dit proefpakket zit het volgende:

 • Ongelimiteerd 14 dagen toegang tot alle groepslessen
 • Voedingscursus via e-mail, het E-book 'Voeding Snelle Start' en mijn wekelijkse food-feedback waarin ik feedback geef op je voedingsdagboek
 • Toegang tot de 'alleen-voor-leden' Facebookgroep, waarin je ook al je vragen kunt stellen
 •  2 keer feedback op je voedingsdagboek en hoe je eet
 •  Boodschappenlijstje & maaltijdideeën voor ontbijt/lunch/diner/tussendoortjes
 •  Meer energie, zelfvertrouwen, helderheid en rust in je hoofd
 •  Bulletproof garantie: geen resultaat = geld terug (zie onderaan deze pagina)

​“

Dit zeggen mijn klanten

Charrel Kikkert

"Goede motivering (fysiek en mentaal) en top begeleiding"

Sarah Wismeijer

"Na een uur sporten voelde ik mij dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie!"

Eliane v.d. Lans

"Ik merk nu al - na een paar weken - zoveel verschil. Ik voel me veel energieker"

Voor wie is dit proefpakket (niet) geschikt?


Hoe goed ik ook mijn best doe, ik kan maar een handjevol mensen tegelijkertijd effectief trainen, dus ik doe vooraf mijn best om te zorgen dat wij een goede match zijn voordat je jouw avontuur begint.

Dit proefpakket is voor jou als:

 • Je blijvende resultaten zoekt in vetpercentage, gewicht en hoe je er uit ziet (naakt)
 • Je graag persoonlijke aandacht wilt en niet houdt van pottenkijkers
 • Je als een kip zonder kop (plan) rondloopt en geen idee hebt wat je aan het doen bent
 • Thuis niet kunnen sporten door motivatiegebrek óf de sportschool saai vinden
 • Klaar om de diëten aan de kant te gooien en een échte verandering te ondergaan
 • Je bezig wilt zijn met hoe je eruit ziet en hoe je je voelt in plaats van het nummer op de weegschaal
 • Je 100% gemotiveerd bent om je lichaam, mindset en leven te veranderen
 • Je begrijpt dat hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter de kwaliteit van je leven is.

Wat jij nodig hebt, is hulp en steun van iemand die weet wat hij doet, dit al met veel andere mensen zoals jij heeft gedaan en iemand die verantwoordelijk gehouden kan worden als je gewenste resultaat niet wordt bereikt.

Ik ben NIET de beste keuze als:

 • Je niet gemotiveerd bent om er iets aan te doen
 • Als je mijn coaching ziet als een kostenpost in plaats van een investering in jezelf
 • Als je een voedingsschema zoekt voor iedere dag van de week
 • Je liever een ‘quick fix’ of makkelijke oplossing zoekt dan een lange termijn oplossing
 • Als je ‘NU’ resultaat wilt, in plaats van van het proces genieten


Start vandaag nog je 14 dagen

Nadat ik je gegevens heb ontvangen en denk dat je een goede match bent voor ons, zal ik jou uitnodigen voor de eerste trainingssessie.

100% Geen Resultaat Geld Terug Garantie

Nog niet zeker? Je bent beschermt door mijn 100% Geen Resultaat Garantie. Als je binnen 21 dagen niet het gevoel hebt dat ik je kan helpen, dat je vooruit bent gegaan qua hoe je je voelt of hoe je eruit ziet na de 21 dagen - stort ik iedere euro terug. Zonder moeilijk gedoe of vragen.

Andere vragen? Mail mij dan gerust op sven@feelbetterfitness.nl of stuur een persoonlijk bericht op Facebook (HIER)