21 Dagen Kickstart Challenge - start: maandag 22 april 2019

"Deze challenge helpt je weer op weg als je een nieuwe uitdaging zoekt of de sportschool zat bent en fitter/strakker/sterker wilt worden"


Wat houdt deze challenge in?

Verandering vereist verandering. Steeds hetzelfde blijven doen is koppig en een verspilling van je tijd. Het is geen raketwetenschap.

De 21-Dagen Challenge onder leiding van personal trainer Sven Maarschalk is voor ambitieuze mensen als jij die begeleiding zoeken bij het afvallen en er fitter uit willen zien en zich ook zo willen voelen.

Je bent ambitieus om iets aan je fit- en gezondheid te doen, maar weet niet goed waar je moet beginnen in het oerwoud aan tegengeluiden. Natuurlijk ben je niet vies van hard werken om in goede vorm te komen, zowel geestelijk als fysiek - maar weet niet wat stap 1 is. Daar help ik bij.

Tijdens deze 21 dagen train je 2-3 keer per week en ga je met je voeding aan de slag. Verandering vereist verandering - daarom doe je de dingen in dit programma net even anders dan je wellicht gewend bent. 

Ik geloof niet in perfect in dit Kickstart programma, maar wel in verbetering en vooruitgang. Iedere 1% verbetering is een feestje waard. Ik geloof niet in populaire diëten, zeer snelle resultaten en onrealistische verwachtingen, wel in gezonde principes van beweging, voeding en keuzes maken (mindset). 

In dit programma heb je altijd een coach van begin tot eind, maar ook op tijden dat ik er niet fysiek ben. In dat geval kun je mij altijd mailen met specifieke vragen over voeding, training en overige fitnessvragen.

BELANGRIJK: Ik coach alleen mensen die echt graag willen. Dit is niet voor iedereen met een hartslag en een portemonnee, ik heb tijd/plaats voor 10 mensen.

"Deze challenge helpt je weer op weg als je een nieuwe uitdaging zoekt of de sportschool zat bent en fitter/strakker/sterker wilt worden"

De groepslessen zijn een hoge intensiteit interval training bootcamp speciaal ontworpen om meer vet te verbranden en resultaat te boeken. De focus ligt op oefeningen technisch goed uitvoeren, zodat je sterker en atletischer wordt.

Elke training is een unieke training waardoor je steeds een andere uitdaging tegenkomt. Bereid je voor om te zweten terwijl je bezig bent met kettlebells, touwen, TRX en overige gewichten.

Dit is geen lange, saaie cardiosessie of de hele les met gewichten slepen, wel het systematisch afwisselen tussen kracht en cardio voor een vetverbrandend effect waar je meer energie en focus van krijgt.

Bekijk hier het lesrooster

Met dit programma kun je dit verwachten:

Meer vetverbranding


Door de afwisseling tussen krachttraining en cardio met korte rustpauzes (HIIT) verbrandt je meer vet

Meer energie en zelfvertrouwen


Hierdoor slaap je beter, ervaar je minder stress onder dezelfde omstandigheden en krijg je meer energie

Stok achter de deur & community


Voor iedere les schrijf jij je in en weet ik dat je komt sporten. Zo heb je een stok achter de deur.

Hoe meld je je aan voor het programma?

1

Meld je hieronder aan via de link


2

Ik neem contact met je op


Telefonisch of via Whatsapp/SMS.

3

Let's rock & Roll


Aan de slag dan maar hè?

Alle trainingen vinden plaats op de van Lyndenweg in Lisse langs het Keukenhofbos

Wat is de investering?


Dit kickstart programma heb ik speciaal ontwikkelt voor mensen die nog onbekend zijn met mijn aanpak & als je ambitieus bent om fitter & energieker te worden en om strakker en lekkerder in je vel te raken - zonder de doodsaaie fitnessrondjes of eeuwigdurende diëten.

Dit programma is 100% risicoloos. Ik doe niet aan contracten en je zit nooit maandenlang aan mij vast. De investering in jezelf is €100.

In dit pakket zit het volgende:

 •  3x groepslessen per week 45-60 minuten
 •  Voedingscoaching & E-mailcursus
 •  Wekelijkse feedback op je voeding
 •  Gratis E-book 'Voeding Snelle Start'
 •  Boodschappenlijstje & maaltijdideeën
 •  Stok achter de deur
 •  Meer energie, zelfvertrouwen, helderheid en rust in je hoofd
 •  Bulletproof garantie: geen resultaat = geld terug (zie onderaan deze pagina)

​“

Dit zeggen mijn klanten

Charrel Kikkert

"Goede motivering (fysiek en mentaal) en top begeleiding"

Sarah Wismeijer

"Na een uur sporten voelde ik mij dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie!"

Eliane v.d. Lans

"Ik merk nu al - na een paar weken - zoveel verschil. Ik voel me veel energieker"

Voor wie is dit programma (niet) geschikt?


Hoe goed ik ook mijn best doe, ik kan maar een handjevol mensen tegelijkertijd effectief trainen, dus ik doe vooraf mijn best om te zorgen dat wij een goede match zijn voordat je jouw avontuur begint.

Dit programma is voor jou als:

 • Je blijvende resultaten zoekt in vetpercentage, gewicht en hoe je er uit ziet (naakt)
 • Je graag persoonlijke aandacht wilt en niet houdt van pottenkijkers
 • Je als een kip zonder kop (plan) rondloopt en geen idee hebt wat je aan het doen bent
 • Thuis niet kunnen sporten door motivatiegebrek óf de sportschool saai vinden
 • Klaar om de diëten aan de kant te gooien en een échte verandering te ondergaan
 • Je bezig wilt zijn met hoe je eruit ziet en hoe je je voelt in plaats van het nummer op de weegschaal
 • Je 100% gemotiveerd bent om je lichaam, mindset en leven te veranderen
 • Je begrijpt dat hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter de kwaliteit van je leven is.

Ik ben NIET de beste keuze als:

 • Je niet gemotiveerd bent
 • Als je mijn coaching ziet als een kostenpost in plaats van een investering in jezelf
 • Als je een voedingsschema zoekt voor iedere dag van de week
 • Je liever een ‘quick fix’ of makkelijke oplossing zoekt dan een lange termijn oplossing
 • Als je ‘NU’ resultaat wilt, in plaats van van het proces genieten


Start op maandag 22 april 2019 met deze challenge

Nadat ik je gegevens heb ontvangen en denk dat je een goede match bent voor ons, zal ik jou uitnodigen voor de eerste trainingssessie.

100% Geen Resultaat Geld Terug Garantie

Nog niet zeker? Je bent beschermt door mijn 100% Geen Resultaat Garantie. Als je binnen 21 dagen niet het gevoel hebt dat ik je kan helpen, dat je vooruit bent gegaan qua hoe je je voelt of hoe je eruit ziet na de 21 dagen - stort ik iedere euro terug. Zonder moeilijk gedoe of vragen.

Andere vragen? Mail mij dan gerust op sven@feelbetterfitness.nl of stuur een persoonlijk bericht op Facebook (HIER)