dh award

De D.H. (Die Hard) Award wordt maandelijks uitgereikt aan één van mijn sporters (Personal Training of Forest Fit) die de meeste discipline en vastberadenheid heeft tijdens de lessen, maar zeker ook daaromheen. De award is niet voor degene die de grootste resultaten heeft bereikt op papier. In plaats daarvan gaat de award naar de persoon die bleef volhouden, obstakels kon overwinnen en doorgaat waar anderen opgeven.

Waarom?

Voor veel mensen lijkt fitness in hun genen te zitten. Ikzelf ben opgegroeid met sport en wist niet beter. Maar stel je voor dat je nog nooit eerder een gewicht hebt aangeraakt. Sportscholen werken tegenwoordig ontmoedigend, zodat je misschien gaat denken dat je nooit fit en gezond zult worden.

Dé tijd dat ik in het vak zit, sta ik soms verstelt van hoe sterk mensen kunnen zijn, terwijl ze dat niet van zichzelf hadden verwacht. Het geeft mij passie om die kracht en doorzettingsvermogen te voelen, zodat ik kan doorgaan waar ik mee bezig ben. Daar kan geen prijs tegenop. Het maakt me ook bewust dat zij iedere dag tegen (nieuwe) obstakels aanlopen, die ze moeten proberen te overwinnen. Ik probeer iedereen iedere dag 1% beter te maken.

Deze award is mijn manier om mijn sporters te erkennen en te bedanken. Niet alleen voor het harde werk, maar ook voor de passie die zij mij geven in mijn werk.

Waarom D.H.?

Niets speciaals. Ik ben geen fan van de Die Hard films, alleen geeft de titel mij wel inspiratie. Als ik aan Die Hards denk, dan zie ik in gedachten allerlei verschillende soorten mensen die grenzeloos denken, door muren heen breken (zonder te weten wat daarachter zit), springen en dan pas leren om te vliegen én intensief genieten van het uitzicht dat hen die sprong hen heeft gegeven.

D.H. Award Winnaars

September 2015 – Jacqueline Broekhof

Oktober 2015 – Nathalie van Mouwerik-Vink

November 2015 – Joël van Amerongen

December 2015 – Tristen Meijer

Januari 2016 – Kim Jonker

Februari 2016 – Mark Huijsdens

Maart 2016 – Lisette Rosken

April 2016 – Daniëlle van der Bend

Mei 2016 – Gwen Wester

Juni 2016 – Bianca Opdam

Juli 2016 – Danja van Zanten

Augustus 2016 – Rob en Leonie van Staveren

September 2016 – Wendy Hulsman

Oktober 2016 – Vanessa Maagdenberg

December 2016 – Marc Seijsener

Januari 2017 – Irene Tolk