CEO programma

Jij als manager, directeur, ZZP-er of zelfstandig ondernemer maakt lange dagen, hebt het druk, weinig tijd voor je gezondheid en sport. Andersom is het ook waar: ben jij fit en gezond van lichaam en geest, ben je minder vaak ziek, ervaar je minder stress onder dezelfde omstandigheden en ben je productiever. Je komt goed voor de dag en goed voorbeeld doet volgen. Een gezonde onderneming begint bij jou, ondernemer!

Ik begrijp dat je het druk hebt en dat soms iedere seconde telt op een dag. Trainen kan om deze reden voor, tijdens en na het werk. Daarnaast doe ik fittesten en lichaamsmetingen bij jou, zodat ik objectief kan aantonen dat de trainingen waardevol en zinvol zijn.

Mijn facturen zijn, afhankelijk van je persoonlijke omstandigheden, grotendeels aftrekbaar. Voor zelfstandigen gelden uiteraard andere regelingen dan werknemers in loondienst.

Neem met mij contact op via e-mail of telefoon en vermeld dat je geïnteresseerd bent in het CEO programma.

Bedrijfstraining programma

Als ondernemer of manager begrijp ik als geen ander dat je productievere, gezondere werknemers wilt die weinig ziek zijn. Daarnaast is het geheel groter dan de som der delen: het is fijn als zij een team vormen.

Mijn trainingen helpen hierbij – in groepsverband voor, tijdens of na het werk sporten en werken onder leiding van een gecertificeerde personal trainer die zowel de kracht als conditie aanpakt. Ook doe ik fittesten en lichaamsmetingen, zodat ik kan aantonen dat de trainingen waardevol en zinvol zijn.

Mijn facturen zijn aftrekbaar voor personeel in loondienst.

Neem met mij contact op via e-mail of telefoon en vermeld dat je geïnteresseerd bent in bedrijfstrainingen voor je personeel. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met je om te kijken of het tot een samenwerking kan komen en ik geef graag een proefles cadeau.