de_feel_better_fitter_fitness_2b

Vanaf 10 juni: De Feel Better Fitness Podcast: Food | Fitness | Health | Lifestyle

Personal Trainer Sven Maarschalk gaat in de wekelijkse Feel Better Fitness Podcast in gesprek met persoonlijkheden in de fitness- en gezondheidswereld. Zo ontdek jij nieuwe tips & trucs die je helpen bij jouw resultaten, zodat je frustraties en falen achter je kunt laten.

In elke show komen er praktische tips aan bod over voeding, fitness, gezondheid en lifestyle, maar ook handige apps, aanbevolen boeken, blogs en inspirerende quotes. Of je net komt kijken of gevorderd bent, er zit zeker iets voor jou bij!Microfoon

Wat is een podcast?

Podcasts zijn afleveringen van een programma op het internet” volgens Apple. Radio-uitzendingen eigenlijk, die je kunt streamen vanaf het internet of kunt downloaden en onderweg kunt beluisteren, waar en wanneer jij wilt. Heb je een Apple product, dan kun je je abonneren op de show die vervolgens wekelijks automatisch in je iTunes store komt, zodra je je apparaat aansluit op je computer.

Podcasts zijn populair in landen als Amerika en Engeland. In Nederland heeft o.a. Frankwatching, NU.nl, DJ Hardwell en DJ Martin Garrix een wekelijkse podcast waar je gratis naar kunt luisteren.

Meer informatie over podcasts kun je vinden door hier te klikken.

Laat een beoordeling achter in de iTunes Store!

De eerste vijfentwintig beoordelingen in de iTunes Store beloon ik met een privé consult van 10 minuten. In een één-op-één sessie hebben we het dan over je fitness- en voedingsfrustraties en bied ik je simpele, praktische oplossingen aan. Log in in de iTunes Store, zoek naar De Feel Better Fitness Podcast, laat een beoordeling achter en maak daar een screenshot van. Stuur die naar sven@feelbetterfitness.nl voor jouw privé consult. (Klik hier)

itunes subscribe