Verklein je Taille, Voel je Sexier, Meer Energie en Zelfvertrouwen En Hou van Je lichaam.. Door Cardio, Diëten en Snelle Oplossingen in de Ban te Doen

FITBURN - 90 Dagen Vetverbrandingschallenge

Eat, Move & Feel Better - Je bent één stap dichterbij een gezonder, fitter en slanker leven.

"FITBURN is een 90 dagen online programma en vetverbrandingssysteem voor mensen die een druk, sociaal leven hebben, de kosten willen drukken - maar wel persoonlijke begeleiding en resultaat willen".

Falen, wanhoop en frustratie is voor veel mensen het begin- en eindstation van weer een nieuw dieet of fitnessprogramma. Het is frustrerend om van alles te proberen en geen resultaten te zien..

Niet zelfverzekerd zijn, stress hebben, frustraties, blessures en pijntjes, gebrek aan wilskracht, vaak ziek zijn, niet lekker in je vel zitten, dezelfde dingen blijven doen en een ander resultaat verwachten... Niet echt waar je op had gehoopt zeker? Radicale verandering vereist radicale verandering. 

Ik weet waarom je hier bent: Je bent het zat om in de spiegel te kijken en je gefrustreerd te voelen. Ongelukkig met je investering van tijd, geld en energie in populaire methoden die totaal niet werken op de lange termijn. In de sportschool loop je rond als een kip zonder kop (of je hebt er een grote hekel aan) en thuis word je bedolven onder de dieet- en kookboeken.

Wat is FITBURN?

FITBURN is een 90 dagen online programma en vetverbrandingssysteem voor mensen die een druk, sociaal leven hebben, de kosten willen drukken - maar wel persoonlijke begeleiding en resultaat willen. Lichtelijk gefrustreerd na meerdere dieet- en fitnesspogingen - zonder resultaat.

De theorie achter een slanke taille en meer energie krijgen is vrij simpel (maar niet makkelijk). De kracht van FITBURN zit hem in de drie pijlers die hand in hand gaan en even belangrijk zijn om fit te worden en te blijven.

Populaire diëten en fitnessprogramma's werken NIET op de lange termijn, omdat ze zich alleen focussen op slechts één of twee van de volgende pijlers:

1

Krachttraining & Herstel

Je krijgt een 90-daags gepersonaliseerd trainingsschema met alles wat jij nodig hebt om vet te verbranden, sterker te worden en een kledingmaat te verliezen (of twee) - met opties voor thuis of in de sportschool. Als je thuis wilt trainen, doe je dat 3-4 keer per week - 10 minuten per keer. Hier heb je alleen wat kettlebells voor nodig en wat optionele spullen als elastieken banden.

3-4 keer aan krachttraining doen per week stimuleert je stofwisseling (in plaats van het te vertragen met cardio), zodat vetverbranding steeds makkelijker gaat.​ Ik leer je welke oefeningen het beste zijn voor het meeste resultaat.

2

Flexibel Diëten & 't Voeden van je Lichaam

Voedingsdoelen die zijn afgestemd op jou, zodat je praktisch kunt garanderen dat je centimeters verliest rond je buik, heupen en dijen. Het flexibele FITBURN voedingsplan, waardoor je én kunt blijven genieten van je favoriete voedsel én nog steeds uiteten kunt met vrienden en familie.

Ik leer je de principes van flexibel diëten, zodat je nog steeds een sociaal (gezins)leven kunt hebben incl. koolhydraten en alcohol - zonder dat je je resultaten teniet doet in de spiegel. 

3

Onbreekbare Mindset

Een mindset routine van 10 minuten om de dag mee te beginnen, om je wilskracht een boost te geven, zodat je je houdt aan het programma - hoeveel tegenwind je ook hebt op een dag. Vergeet niet: consistentie & doorzettingsvermogen zijn de twee meest dominante factoren om met dit programma te slagen.

FITBURN is geen standaard programma dat je doorloopt of een 'binnen-90-dagen-fit-slank-rijk-en-gelukkig-formule', wel het systematisch afwisselen tussen kracht en cardio voor een vetverbrandend effect waar je meer energie en focus van krijgt - onder begeleiding van een coach. 

Dit is geen zoektocht naar perfectie, wel naar verbetering en vooruitgang. Naar effectief en efficiënt trainen en eten. Dus niet 2.5 uur per dag moeten hardlopen of dagelijks 3 uur in de keuken moeten staan of leven als een non.

Ik geloof niet in populaire diëten, zeer snelle resultaten en onrealistische verwachtingen, wel in gezonde principes van beweging, voeding en keuzes maken (mindset). In een manier die je lichaam, zelfvertrouwen en energie verandert - niet voor 90 dagen maar voor de rest van je leven.


Max. 20 plekken. De inschrijving stopt op 30 september. De eerste bijeenkomst is op zaterdag 30 september om 10.00 uur.

13
Dagen
18
Uur
42
Minuten
21
Seconden

Voordelen van FITBURN:

Gezonde gewoonten - inwisselen voor minder gezonde gewoonten. Stap voor stap verandering.

Efficiënt/effectief trainen - 10 tot 20 minuten trainen en écht het gevoel hebben dat je iets gedaan hebt.

Trainen waar en wanneer je wilt - zelf in te passen in je agenda. Je coach zorgt dat je de trainingen doet.

Stap-voor-stap vooruitgang - zorgt voor motivatie om door te zetten waar je normaal zou stoppen

Stok achter de deur - Altijd een personal trainer die zorgt dat je de oefeningen goed uitvoert.

Meer energie & vetverbranding - waardoor je kleding beter gaat zitten en je zelfverzekerder bent.


Wanneer is FITBURN geschikt voor jou?

Mijn diensten zijn niet voor iedereen en ik doe vooraf mijn best om te zorgen dat wij een goede match zijn voordat je jouw avontuur begint. Wanneer is FITBURN iets voor jou?

FITBURN is voor jou als:

 • Je blijvende resultaten zoekt in vetpercentage, gewicht en hoe je er uit ziet (naakt)
 • Je al weinig tijd hebt om te sporten en dit liever thuis doet in je eigen tijd
 • Klaar om de diëten aan de kant te gooien en een échte verandering te ondergaan
 • Je bezig wilt zijn met hoe je eruit ziet en hoe je je voelt in plaats van het nummer op de weegschaal
 • Je begrijpt dat hoe beter je voor jezelf zorgt, hoe beter de kwaliteit van je leven is.

Ik ben NIET de beste keuze als:

 • Je niet gemotiveerd bent om er alles uit te halen
 • Als je de trainingen en mijn coaching ziet als een kostenpost in plaats van een investering in jezelf
 • Als je een voedingsschema zoekt voor iedere dag van de week
 • Je liever een ‘quick fix’ of makkelijke oplossing zoekt dan een lange termijn oplossing
 • Als je ‘NU’ resultaat wilt, in plaats van van het proces genieten

Wat zeggen mijn klanten?

"Goede motivering (fysiek en mentaal) en top begeleiding"

"Zoals de meesten wilde ik fitter worden, de extra kilo’s kwijt raken en mij beter voelen. Na veel geprobeerd te hebben toch maar op zoek gegaan naar een coach. Bij Sven van Feel Better Fitness terecht gekomen en na een goed en confronterend gesprek zijn wij aan de slag gegaan. Sven legt makkelijk uit. Goede motivering (fysiek en mentaal) en top begeleiding. Een heuse aanrader! Ik ben 10 kilo afgevallen."

CHARREL KIKKERT

"Na een uur sporten voelde ik mij dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie!"

"Ik ben tevreden over Feel Better Fitness! Ik heb van alles geleerd over gezond eten en sporten. Het is leuk en Sven staat open voor suggesties. Na een uur sporten voelde ik mij dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie! Nu mis ik het als ik een dag sporten heb gemist. Mijn beste resultaat was dat ik een jaar geleden maar 2 uur per dag kon skiën en een jaar later gewoon elke dag van 9 tot 4, een week lang. So.. I do Feel Better!"

SARAH WISMEIJER

Wat is de Investering?

FITBURN is betaalbaar, doordat het slechts een fractie is van 1-op-1 personal training. In plaats van maandelijks €250 -€600 te betalen, betaal je slechts een fractie daarvan voor het FITBURN systeem van 90 dagen.

Hier wil ik één ding bij vermelden: ik zeg expres 'wat is de investering?' in plaats van 'wat zijn de kosten?' - dit is een investering in je kennis, kunde en mindset - zodat het je iets oplevert en de kwaliteit van je leven verhoogt. Liever meer uitgeven aan een doorbraak dan besparen op een teleurstelling. Verandering vereist verandering.

FITBURN 90 Dagen Challenge BETA

  •  Start: maandag 2 oktober 2017 (testgroep à 20 personen)
  •  10 uur aan videolessen
  •  Privé Facebook groep waar je al je vragen kunt stellen
  •  Dagelijkse mindset routine van 10 minuten
  •  Persoonlijk trainingsschema voor thuis, park óf in de sportschool
  •  Online voedingsdagboek & wekelijkse feedback van mij
  •  Maandelijkse fit checks (gewicht, omtrek cm's en foto's)
  •  Energie, zelfvertrouwen, helderheid en rust in je hoofd
  •  Nieuwe kennis, kunde en mindsets die je de rest van je leven kunt gebruiken 

€100,00 / eenmalig voor de 90 dagen

Meestgestelde vragen

Hoe werkt het met voeding en training?

Hoe zit het met (oude) blessures?

Is er een bepaalde startdatum?

Hoe gaat het in z'n werk als ik mij aanmeldt?

Ik heb totaal geen ervaring met fitness. Is dat erg?

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?

Meld je aan voor de TEST-groep maandag 2 okt.

Max. 10 plekken beschikbaar. Nadat ik je gegevens heb ontvangen en denk dat je een goede match bent, zal ik jou uitnodigen voor een telefoongesprek.


Andere vragen?

Mail mij dan gerust op sven@feelbetterfitness.nl of stuur een persoonlijk bericht op Facebook (HIER)