Forest Fit

Forest Fit is een hoge intensiteit interval training bootcamp speciaal ontworpen om meer vet te verbranden en resultaat te boeken. De focus ligt op oefeningen technisch goed uitvoeren, zodat je sterker en atletischer wordt.

Elke training is een unieke training waardoor je steeds een andere uitdaging tegenkomt. Bereid je voor om te zweten terwijl je bezig bent met kettlebells, touwen, TRX en overige gewichten.

Wat kan ik verwachten?

45-60 minuten trainen en écht het gevoel hebben dat je iets gedaan en bereikt hebt.

Altijd onder begeleiding

Bij Forest Fit heb je altijd een coach van begin tot eind, maar ook op tijden dat ik er niet fysiek ben. In dat geval kun je mij mailen met specifieke vragen.

Toegankelijk voor elk niveau

Ook geen lange, saaie cardio of de hele les met gewichten slepen - je kunt iedere oefening op je eigen tempo en niveau uitvoeren. Dat maakt het niet per se makkelijk, maar is wel beter uit te houden.

Meer verbranding en energie

Tijdens Forest Fit combineer ik systematisch kracht- en cardio-oefeningen voor een vetverbrandend effect waar je meer energie van krijgt en waardoor je kleding beter gaat zitten en je zelfverzekerder bent.

Voordeel 1:
Stok achter de deur


De sportschool en thuis sporten is té vrijblijvend: uiteindelijk doe je het niet. Je hebt een schop onder je kont nodig.  Daarom moet je je vooraf online aanmelden voor de lessen, zodat de trainer kan zien dat je komt.

Voordeel 2:
Per maand opzegbaar


Ik werk niet met vaste (jaar)contracten of papieren telefoonboeken vol met dubbelzinnigheden.

Je kunt iedere maand opzeggen, zonder vragen of gedoe.

Voordeel 3:
100% Resultaat Garantie


Nog niet zeker? Je bent beschermt door mijn 100% Resultaat Garantie. Als je binnen 14 dagen niet het gevoel hebt dat ik je kan helpen, dat je vooruit bent gegaan qua hoe je je voelt of hoe je eruit ziet na de 14 dagen - stort ik iedere euro terug. Zonder moeilijk gedoe of vragen.

Lesrooster

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

09.00u

18.45u

19.30u

20.15u
09.00u

19.00u

19.45u09.00u

19.30u

09.00u


Tarieven

STARTER

375.00

 •  Onbeperkt groepslessen 
 • 24/7 Whatsapp service
RESULTS

2500.00

 • Alles van Forest Fit Plus
 •  1 personal training 60' p.w.
 • Maandelijkse vetpercentage metingen
STARTER

35.00

 •  Onbeperkt groepslessen 
 • 24/7 Whatsapp service
 • Per maand opzegbaar
RESULTS

250.00

 • Alles van Forest Fit Plus
 •  1 personal training 60' p.w.
 • Maandelijkse vetpercentage metingen

Over Sven

Ik ben Sven, 'n gecertificeerde personal trainer en eigenaar van 2 fitnessbedrijven die ambitieuze mensen als jij helpt die hun vetpercentage willen verlagen met simpele principes van training, voeding en mindset zodat je je fitter, energieker en zelfverzekerder voelt.

Door een stok achter de deur te zijn, bereik je uiteindelijk altijd meer dan dat je het zelf doet. Apart eten van je gezin, je verschuilen tijdens een verjaardag of leven als een non op water en slablaadjes is verleden tijd. Allemaal zonder strakke voedingsschema's. Of urenlange saaie cardiosessies of altijd hetzelfde sportschoolrondje.

Ik heb met honderden mensen als jij gewerkt en de principes achter voeding, training, gedragspsychologie & vetverbranding toegepast dat ik je succes kan garanderen voor echte, zichtbare resultaten.

Don't ask for life to get easier, pay the price to get stronger

Sven Maarschalk
Personal Fitness Coach

Wat is het je waard als je alles helder hebt, barst van de energie, je beste 'ik' kan zijn en je afvraagt waarom je hier niet eerder mee bent begonnen?

En welke prijs betaal je nu als dingen onduidelijk blijven, je vaak moe en gestrest bent, je niet toekomt aan de voor jou belangrijke dingen en je de belangrijkste mensen om je heen niet kunt geven wat zij verdienen?

Meestgestelde vragen

Kun je daar parkeren?

Hoe zit het met bedrijfstrainingen voor mijn personeel?

Is er een bepaalde startdatum?

Voor wie is dit (niet) geschikt?

Wat als het weer slecht is?

Ik heb totaal geen ervaring met fitness. Is dat erg?

Wat gebeurt er nadat ik mij heb aangemeld?