Wat is Junior FIT Bootcamp?

Wat Junior FIT Bootcamp anders maakt, zijn de drie pijlers van het concept:

 1. Fitness en fun – focus op fysiek sterker worden, zodat je zoon of dochter meer zelfvertrouwen krijgt, beter kan omgaan met spanning en zo weerbaarder wordt. Hier zit geen enkel competitie-element in, niemand is dus beter dan een ander.
 2. Voedingsleer – op speelse manier leren over voeding en wat gezonde voeding precies is, zodat leerprestaties en energieniveau omhoog gaan.
 3. Persoonlijke leiderschap- en ontwikkeling – samenwerkings-, improvisatie- en interactieve opdrachten tussen en met elkaar, zodat je zoon of dochter voor zichzelf leert opkomen, er creativiteit loskomt en krijgt meer inzicht in zichzelf.

Dit alles voor het zelfvertrouwen en groei van je zoon of dochter. Op afwisselende, speelse en niet-te-serieuze-manier om hen vanaf het startpunt positief te ontwikkelen op mentaal en fysiek gebied.

Ik geloof niet in perfect, wel in verbetering en vooruitgang. Iedere 1% is een feestje waard. Bij Junior FIT Bootcamp is er altijd een coach aanwezig van begin tot eind.

Waarom Junior FIT Bootcamp?

 • Fitness – Kinderen vandaag de dag zijn fysiek en mentaal zwakker dan toen jij nog kind was. Onderzoek laat dit uitgebreid zien. De mobiele wereld en het vele zitgedrag dragen hier onder andere aan bij. 
 • Voedingsleer – Je zoon of dochter krijgt weinig tot niets mee op school qua kennis en van jou willen ze het ook niet echt aannemen. Je wilt je zoon of dochter leren vissen, niet steeds een vis geven- uiteindelijk moeten ze voor zichzelf leren zorgen. 
 • Persoonlijke leiderschap- en ontwikkeling – op scholen wordt hier wel wat aandacht aan besteed, maar het merendeel van de uren gaat het over theorieën: rekenen, taal en biologie. Dat zijn belangrijke zaken, alleen mist een stuk persoonlijk leiderschap, ontplooiing en ontwikkeling.

Doe een proefles mee:

Is Junior FIT Bootcamp iets voor jouw zoon of dochter?

 • Hij/zij houdt van een uitdaging op sportief gebied
 • Hij/zij houdt van afwisseling en open staat voor nieuwe dingen
 • Jij als ouder het belangrijk vind dat je zoon of dochter sterk is, mentaal én fysiek
 • Jij als ouder het belangrijk vind dat ze ook iets leren over voeding en gezondheid
 • Jij als ouder het belangrijk vind dat ze voor zichzelf kan opkomen

Waar en wanneer zijn de trainingen?

De trainingen vinden buiten plaats in Lisse, vlakbij het Keukenhofbos. De routebeschrijving krijg je na aanmelding van mij per e-mail.

De trainingen staan gepland voor dinsdag en woensdag om 17.00 uur en zaterdag om 10.00 uur. 

Investeer in je kind

Eén training per week is €20,00 per maand en per week beide trainingen volgen is €30,00 per maand. Bedrag per kwartaal vooruitbetalen. Je zit niet vast aan een contract. Er is een maand opzegtermijn. 

Wat als het slecht weer is?

Als het KNMI weercode geel of hoger voor de regio Noord-Holland/Zuid-Holland aankondigt, vervalt de les. Trainingen gaan altijd door.

Geïnteresseerd?

Vul hieronder je naam en e-mailadres in voor een proefles:

Nadat ik je aanmeldformulier heb ontvangen, neem ik contact met je op en zal ik je/jullie uitnodigen voor een proefles.