Hey! Mijn naam is Sven Maarschalk en ik ben een personal trainer, lifestylecoach en blogger. Ik help gemotiveerde, maar gefrustreerde mensen door een stok achter de deur te zijn en hen simpele principes van training en voeding aan te leren, zodat zij er beter uit gaan zien, zich daardoor beter gaan voelen en een inspiratiebron kunnen zijn voor hun partner, kinderen, familie en vrienden.

fb-over-sven

In mijn blogs filter ik alle onzin uit de fitness- en reclamewereld, haal de échte informatie eruit en presenteer het je op een leuke manier. Als je door de cardioapparaten de sportschool niet meer kunt zien, is deze website iets voor jou!

Lees hier meer over Sven

Waarom zou je naar mij moeten luisteren?

Oké, ik zal je niet vervelen met een egostrelend achtergrondverhaal.

Ik ben een man met een missie: zoveel mogelijk mensen helpen die ’s nachts gefrustreerd wakker liggen, op de weegschaal staan of zij die in de spiegel kijken en niet tevreden zijn wat zij zien. Ik wil mensen inspireren om hun doelen te bereiken en niet op te geven.

In mijn ogen heeft de menigte het altijd fout. Als alle informatie precies klopt, waarom zwem je dan nog niet in het geld en heb je een perfecte sixpack? Waarom zitten we dan met dit obesitasprobleem en hebben we steeds meer artsen, doktoren en psychologen nodig? 60 jaar geleden was dit ondenkbaar. Dus waarom zou je nog langer hetzelfde blijven doen, als je ziet dat je er niets mee bereikt?

Op dat soort vragen probeer ik passende antwoorden te geven.

Klik hier om te zien met welke diensten ik jou kan helpen

Feel Better Fitness blog

Eén van de dingen waar ik 100% gepassioneerd over ben, is het schrijven van blogs om jou beter te informeren. Maar pas op: meer informatie staat niet gelijk aan meer transformatie. Zet het geleerde in actie en pluk daar de vruchten van! Weten zonder actie is hetzelfde als iets niet weten.

Ik blog wekelijks over training, voeding en lifestyle! Iedere twee weken verschijnt er ook een gastblog van Kelly van Goodfoodlove met een gezond recept.

Klik hier om naar de blog te gaan

E-mailtips én gratis E-book

Alles valt en staat met of je actie neemt of niet. Ik wil je vriendelijk
10 kick-ass tips 3d 1uitnodigen lid te worden van mijn e-maillijst, waarbij je iedere week exclusieve fitness- en voedingstips toegestuurd krijgt, die niet op mijn blog te vinden zijn. Daarnaast krijg je een dag eerder mijn nieuwste blog te zien.

Je kunt je op ieder moment afmelden, maar ik beloof je dat ik je niet zal teleurstellen. Inschrijven kan hieronder:

Klik hier om het E-book te ontvangen!

Als bedankje krijg je mijn E-book ‘Mijn Top 10 Aanbevelingen om je Leven een Boost te Geven‘, dat op dit moment meer dan 650 keer gedownload is.

Ik waardeer jou!

Bedankt voor je steun! Ik ben hier niet alleen als personal trainer en blogger, maar ook als een vriend. Als je met een vraag zit, kun je altijd mailen. Ik ben geen haar beter dan iemand anders. Ik ben ook niet speciaal. Ik ben gewoon iemand waarvan het zijn passie is om anderen te helpen met hun fitnessdoelstellingen.

Als je helemaal tot hier hebt gelezen, fantastisch! Ik zou het op prijs stellen als je mijn Facebook pagina ‘liked’ en mij een berichtje stuurt. Ik vind het leuk om je te ontmoeten!