Ik plaats geen ‘voor & na’ foto’s op mijn website of Facebook. Lees hier waarom.

Mariska: “De lessen waren zwaar, maar heel leuk en afwisselend”

Het ontbrak mij aan motivatie om actief bezig te zijn en wat kilo’s kwijt te raken. Sven heeft mij hier zeker heel erg mee geholpen! De lessen Screenshot_2013-12-18-20-18-32-1waren zwaar, maar heel leuk en afwisselend.

Ik heb heel veel geleerd wat mij heeft geholpen en nog steeds helpt om een gezondere levensstijl te krijgen en te behouden.

Sven: “Mariska kwam al snel in een ‘vet verbrandende stroomversnelling’ terecht: haar eetgewoonten waren niet zoals het hoort, maakte ongelukkige voedingskeuzes en ze bewoog alleen op haar werk. Door een paar makkelijke (en nodige!) veranderingen in haar levensstijl, verloor ze binnen een half jaar ruim 9 kilo en ze is nog niet klaar. Niet alleen ziet ze er beter uit, ik kan zien dat ze beter in haar vel zit en daar haal ik zelf nog de meeste voldoening uit.”

Joël: “Elke ochtend werd ik wakker gemaakt door rugpijn (laag in mijn rug). Dit is verdwenen na een aantal weken”

Ik vond het spannend en ook wel een beetje eng. Wat zouden we gaan doen, kanIMG_6266 ik het wel? Na een uur lang gesport en veel geleerd te hebben was ik kapot, afgemat, verslagen maar voldaan. Die avond ben ik nog nooit zo snel in slaap gevallen. Ik kon me niet herinneren wanneer ik voor het laatst zo snel en zo diep geslapen heb. Al mijn succespunten: (1) Elke ochtend werd ik wakker gemaakt door rugpijn (laag in mijn rug). Dit is verdwenen na een aantal weken. (2) Al heel snel kon ik lang staan en lopen volhouden. Geen vermoeide benen en rug meer. (3) Een jaar lang geen migraine meer. De hoofdpijn waarvan ik veel en vaak last had werd minder en minder heftig. (4) Elke maand had ik wel last van mijn nek of schouders. Een stijve nek had ik om de maand een week lang. Hier heb ik het afgelopen jaar geen last meer van gehad. (5) Betere concentratie en meer energie op mijn werk. (6) Altijd voldoende energie om mee te doen en mee te gaan met mijn dochters. (7) Mijn huidallergie (druk urticaria) is zeer sterk verminderd en zelfs bijna verdwenen. De medicijnen welke ik hiervoor innam heb ik nu zeker 9 maanden niet meer nodig gehad. Wie had gedacht dat een huidallergie kan worden overwonnen door je voeding aan te passen en meer te gaan bewegen! (8) Ik slaap beter en langer. Een jaar geleden kon ik nog lang en laat wakker liggen zonder dat ik in slaap viel. Hierdoor had ik altijd maar korte nachtjes slaap, en werd nog vermoeider wakker dan de dag daarvoor. (9) Mijn vrouw heeft aangegeven dat ik veel minder tot niet meer snurk wanneer ik slaap. (10) Na 1 jaar bijna 10 kilo lichaamsgewicht verloren. (11) 3 kleding maten kleiner.

Sven: “Joël is een drukke ondernemer in de ICT branche, heeft 4(!) jonge dochters en een sociaal leven. Niet voor niets dus dat gezondheid op de laatste plaats kwam. 27-08-2015 besloot hij het roer om te gooien. Na een gesprek begonnen we op 27 augustus 2015 met de eerste training. Ik doe dan eerst de nulmeting, de allereerste meting: 116.5 kilo, vetpercentage van 31.7% en een taille van 116.5 cm. De laatste meting heb ik begin juli gedaan en was het volgende: van 116,5 kilo naar 105,9 kilo, vetpercentage van 31,7% naar 28,9% (dat lijkt weinig, maar dat is toch ruim 7 kg vetmassa), en een taille van 116,5 cm naar nu 105 cm. Joël heeft ongeveer 3 kilo spiermassa opgebouwd, waardoor hij per dag automatisch 300 calorieën meer verbrandt dan een jaar eerder, daar hoeft hij niets voor te doen.

Charrel: “Ik wilde fitter worden, die extra kilo’s kwijt raken en me beter voelen”

Zoals de meeste mensen wilde ik fitter worden, toch die extra kilo’s kwijt raken en me beter voelen. Na veel geprobeerd te hebben toch maar opzoek gegaan naar een PT. Bij Sven van Feel Bettetestimonial1r Fitness terecht gekomen en na een goed en confronterend intakegesprek zijn we aan de slag gegaan.

Eindelijk iemand die het je op een manier uitlegt waar wij als leek het ook begrijpen. Goede motivering (zowel fysiek als mentaal), top begeleiding en nog een veel betere portie geduld en luisterend oor. Een heuse aanrader! Ga zo door!!

Sven: Charrel melde zich aan bij mij met zijn vriendin en zij hadden gelijk een hoop vragen. Dit komt, volgens mij, doordat er zoveel tegengeluiden zijn in de maatschappij rondom training, voeding en afvallen. Ik gaf Charrel en zijn vriendin een houvast en hij is sindsdien 10 kilo kwijt!

Saar: “Na een uur sporten voelde ik me dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie!”

Ik ben echt tevreden over Feel Better Fitness! Ik heb van alles geleerdtestimonialsaar over gezond eten en sporten. Het is leuk en je kan zelf ook met ideeën komen. Na een uur sporten voelde ik me dan ook echt goed en ik kreeg juist meer energie! Nu mis ik het als ik een dag sporten heb gemist.

Mijn mooiste resultaat was dat ik een jaar geleden maar 2 uur per dag kon skiën en een jaar later gewoon elke dag van 9 tot 4, een week lang!

Soo.. I do Feel Better!

Sven: “Saar nam contact met mij op en ik vond het stoer hoe gedreven en leergierig ze was. Ieder zinnig woord dat ik sprak, heeft ze omgezet in actie en uiteindelijk in resultaat: binnen 7 maanden verloor ze 9 kilo en ze is nog lang niet klaar. ik kon zien dat ze lekkerder in haar vel zat. Ze heeft voor de rest van haar leven een ‘gameplan’ zodat ze weet wat ze moet eten en hoe ze moet trainen voor resultaat.”

Jamie-Lee: “Ik heb een totaal andere kijk op voeding gekregen”

Zelf miste ik de motivatie en expertise om zelf aan de slag te gaan in sportschool en wist ik vaak eigenlijk niet wat ik aan het doen was. Krachttraining leek mij meer iets voor mannen, maar integendeel! Nadat ik met Feel Better Fitness aan de slag ben gegaan heb ik niet alleen meer plezier in het sporten tegenwoordig, maar heb ik ook een totaal andertestijamieleee kijk op voeding gekregen wat nu nog steeds zijn vruchten afwerpt.

De trainingen zijn vaak zwaar, maar door het enthousiasme en motivatie van de trainer wordt je er met weinig moeite door heen gesleept. Het resultaat? Een strakker lijf én meer energie de hele dag door.

Keep up the good work!

Sven: “het kwam Jamie-Lee niet aanwaaien: ze heeft er hard voor gewerkt en verloor in de eerste anderhalve maand gemakkelijk 4 kilo door haar voedingspatroon en trainingsschema aan te passen.”

Dirk: “Sven weet van iets negatiefs iets positiefs te maken”

testimonialdirkIk wilde graag wat aan sport doen. Echter had ik geen zin om in een sportschool te staan en maar een beetje wat te doen. Toen hoorde ik via via over Sven. Ik heb toen een proeflesje gedaan en daarna zijn we begonnen Als ik terug denk dan krijg ik spontaan weer spierpijn. Sven weet van iets negatiefs iets positiefs te maken. Hij is zeer gedreven en weet wat hij doet!.

Sven: “Dirk had mij gezien op Facebook en wilde graag van zijn buikje af. Ik leerde Dirk de belangrijkste principes van keuzes maken, training en voeding en hij werd zichtbaar sterker en fitter. “

Emeline: “Als ik een dag niet gemotiveerd was, was Sven daar om me in te laten zien dat ik die reep chocola beter kon laten liggen ;-)”

Begin 2014 was mijn wens om fitter te worden en meer energie te krijgen.

De sportschool bezocht ik maximaal 1 keer per week en betreft eten, rommelde ik maar wat aan.testihuijzer

Via via kwam ik in contact met Sven van Feel Better Fitness. Hij stelde mij een proefles voor om te kijken of het iets voor mij was.

Ik weet nog dat ik na de eerste training niet meer naar huis kon rijden omdat ik al overal spierpijn voelde haha.

Soms had ik dagen spierpijn, maar per week voelde ik mij fitter en sterker worden.

Door Sven ben ik ook gezonder gaan eten. Als ik een dag niet gemotiveerd was, was Sven daar om me in te laten zien dat ik die reep chocola beter kon laten liggen ;-)

Ik raad Feel Better Fitness zeker aan als je opzoek bent naar jouw manier van trainen. De begeleiding is goed en er wordt zelfs gelachen tijdens de training.

Just do it!

Sven: “Ondanks dat Emeline veel bezig was met een fittere lifestyle, gezonde voeding en een combi van cardio/krachttraining, wilde het niet lukken. Ik heb haar op weg geholpen en inmiddels is er al meer dan 10 kilo af. Bravo!”