AIRBnB Management service zonder zorgen

Verdien geld met je woning zonder gedoe - verantwoord (kort) verhuren via Airbnb zodat jij zorgeloos kan genieten van je vakantie

Wat wij doen

Bollenstreek Hosting helpt jou als eigenaar bij de tijdelijke verhuur van je woning. Met onze Airbnb-service helpen we je dan bij het adverteren, boekingen organiseren en screenen, ontvangst van de gasten, regelen de professionele schoonmaak na iedere boeking en handelen je administratie maandelijks af. 


Schoon thuiskomen

Voor jouw gasten zorgen wij voor een tip top huis. En natuurlijk een thuiskomst in je brandschone huis!


Voor jouw gasten gebruiken wij ons eigen bedlinnen, theedoeken en handdoeken zodat we dat van jou niet hoeven te gebruiken.

Aanspreekpunt

Omdat je alleen gasten wilt die netjes met je woning omgaan, selecteren/screenen wij vooraf de gast. We kijken naar eerdere recensies, samenstelling van de groep en het reisdoel. 


Daarnaast zijn wij altijd telefonisch bereikbaar voor de gast.


Sleuteloverdracht

Wij zorgen ervoor dat jouw gasten 2 setjes sleutels van jouw woning krijgen. Dat hoef je dan niet meer te vragen aan vrienden en familie of zelf te doen.

Fijn Thuiskomen Garantie

Je bent beschermt via Airbnb tegen diefstal en vandalisme tot een bedrag van €800.000. Op die manier kun je je flatscreen TV gewoon laten hangen aan de muur.

Professionele foto's

Wij maken de foto's van je huis en schrijven de bijbehorende teksten.


Mocht je al professionele foto's hebben van je huis, is dat alleen maar een voordeel.

Inkomen is box 3 vriendelijk

Besteed het werk aan ons uit en de inkomsten worden niet opgeteld bij je 

Over Bollenstreek hosting

Bollenstreek Hosting is een professionele Airbnb-service die tijdelijk verhuur beheerd van A tot Z. Dat doen wij voor woningeigenaren als jij in de Duin- en Bollenstreek én de Haarlemmermeer. 


Dat doen wij volgens het 3 stappenplan hieronder:


Verhuren in 3 stappen


1. Kennismaken


Wij komen bij je langs, geven advies en stellen een profiel op van gewenste gasten. Ook bespreken we of je voldoende sleutels hebt en van welke ruimten gasten geen gebruik mogen maken. Wij analyseren wat voor doelgroep je woning aantrekt.

Je woning moet ten minste 3 weken per jaar beschikbaar zijn.

Verhuren in 3 stappen
2. Wij adverteren


Wij adverteren jouw woning met professionele foto's en tekst. Ook stellen wij de meest optimale prijs per nacht op voor jouw woning. Wij zorgen ook voor selectie en communicatie met de gasten.

V​erhuren in 3 stappen
3. 
Zonder zorgen weg


Jij gaat zorgeloos op vakantie en komt terug in een schoon huis. De schoonmaakkosten worden doorberekend aan de gast. Wij regelen de sleuteloverdracht en zijn het aanspreekpunt voor jouw gasten.

Neem contact op

De Airbnb management service als jij op vakantie bent. Bij ons is jouw trots in goede handen.


Wij nemen alles uit handen: adverteren, selectie & communicatie, sleuteloverdracht, rondleiding en schoonmaak. Hier rekenen wij een vast tarief van 20% voor, ex. btw. Dat is 24.2% incl. btw.


Krijg je 1e nacht geheel gratis. Meld je hieronder aan met je gegevens. 

Fijn Thuiskomen Garantie

Je bent via Airbnb verzekerd voor diefstal en vandalisme tot €800.000. Lees ook deze pagina van Airbnb. Alleen contant geld, waardepapieren en schade door huisdieren vallen hier niet onder. Sieraden, verzamelobjecten en kunst zijn wellicht beperkt beschermd. Standaard slijtage is niet beschermd.


Mochten er toch problemen zijn met de Wifi, airco of ketel, dan proberen wij dat tussendoor op te lossen met de dienstverlener of repareren het zelf.

Waar wij verhuren 

Wij garanderen persoonlijke aandacht en service, zodat wij jou echt leren kennen en de gasten het naar hun zin kunnen maken.


Om je dus zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, helpen wij alleen huizenbezitters in de Duin- en Bollenstreek én de Haarlemmermeer.